Termeni si Conditii de utilizare a website-ului www.gardin.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii SC. GARDIN PROIECT SRL denumită în continuare Gardin.

SC GARDIN PROIECT SRL este o societate comercială care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Stefanesti Valea Mare-Podgoria str Cavaleru nr 167 judetul Arges, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J3/2100/21.12.2020, cod unic de înregistrare/cod 43477373

Site-ul www.gardin.ro este administrat de SC GARDIN PROIECT SRL și are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și Politica de Utilizare a Cookie-urilor. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa www.gardin.ro.

Orice vizitator folosește site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de SC. GARDIN PROIECT SRL

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Gardin şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al SC. GARDIN PROIECT SRL. Utilizatorii au dreptul de a distribui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web a site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Gardin sau aduc un prejudiciu imaginii Gardin, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Gardin nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzacții sau oferte de vânzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

3. Gardin va folosi datele cu caracter personal, preluate din formularul de contact, doar pentru a va raspunde mesajelor dumneavoastra. Gardin nu va folosi aceste date cu caracter personal in nici un alt scop.

4. Gardin nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrărilor Gardin.

5. Gardin nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratețe a unor materiale de pe acest website.

6. Gardin Proiect nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Gardin Proiect.

7. Site-ul conţine link-uri către alte site-uri. Gardin Proiect, nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Gardin Proiect.

8. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor Gardin Proiect este strict interzisă.